GLOBAL PARTNER FOR UMBRELLA CONTRATORS

Frigör tid och pengar

Inkasso behöver inte vara så krångligt

Inkassera dina obetalda fakturor

Visste du att varannan faktura blir betald för sent?

Det är mycket du kan styra över som företagare men att få dina kundfakturor betalda i tid är inte alltid upp till dig.

När du använder inkasso hos oss tar vi tag i det där som kanske kan kännas obekvämt. Men var lugn. Vi tror på att ett gott och ärligt samtal ger mer än tuffa åtgärder och hård ton.

01
Du betalar när vi lyckats

Till skillnad från många andra inkassoföretag arbetar vi på provision och tar betalt först när vi lyckas. Vi tar inte heller ut någon löpande årsavgift eller abonnemangskostnad. 

02
Rätt lösning, vid rätt tillfälle

Vår inkasso är allt annat än standard och löpande band. Med vår samlade erfarenhet och juridiska kompetens ser vi till att du får en anpassad lösning som passar både dig och din kund.

03
Inga volymkrav

Våra tjänster riktar sig främst till dig som bara någon gång emellanåt, eller kanske för första gången, har problem med obetalda fordringar. Därför har vi inga volymkrav eller årsavgifter, vilket många andra inkassoföretag har. 

Vänta inte!!

Dålig uppföljning av förfallna fakturor kan leda till att ditt företag utnyttjas som bank, där kunden skjuter på betalningen i vetskap om att det ändå inte får några följdeffekter.

Prata med oss. Att få betalt i rätt tid, eller i alla fall påskynda betalningen, kan göra stor skillnad i ditt företag. Du frigör pengar som du kan använda för nya affärer, nödvändiga investeringar och utgifter.

9/10 kunder rekommenderar oss

Att våra kunder gillar oss lika mycket som vi gillar dem gör oss stolta. Vi tror det beror på att vi är som du – vi gillar vårt jobb och kämpar varje dag för våra kunders bästa. Och sånt smittar av sig!

Personlig kontakt och lång erfarenhet

Vi har över 15 års erfarenhet av inkasso. Vårt mål är att med snabbhet och respekt för dig och din kund, se till att du får betalt för dina fakturor. Din personliga handläggare är aldrig längre bort än ett telefonsamtal, så att du enkelt kan diskutera olika sätt att kräva betalning om du är osäker på att skicka inkassokrav.

Trygg inkasso

Vi tror på att ett gott och ärligt samtal ger mer än tuffa åtgärder och hård ton. Därför försöker vi alltid resonera oss fram till en inkassolösning som gör att du får betalt, utan att försätta din kund i en onödigt svår situation. Vi hjälper dig helt enkelt till en lösning där du får betalt för fakturor som gått över tiden, utan att din kund drabbas av onödigt hårda inkassometoder.