GLOBAL PARTNER FOR UMBRELLA CONTRATORS

SERVAR KUNDER SEDAN 1999

Enkelt, smidigt och tryggt

Så arbetar vi på Btala

Dina kunder i fokus

Vi vet att dina kunder är det viktigaste för ditt företag. Därför är de även det viktigaste för oss.

När vi köper dina fakturor tar vi över fordran och sköter all kommunikation kopplad till betalningen med din kund. Det är ett stort ansvar och något vi tar på största allvar. Vi ser alltid människorna bakom varje faktura och behandlar dina kunder med samma respekt, vänlighet och goda service som du hade gjort. Det vet vi leder till nöjda och återkommande kunder – både för dig och för oss.

01
Experter på fakturering

Vi kan svara på alla frågor du har om att sälja fakturor, inkasso och fakturaservice. Om det är något vår erfarenhet har lärt oss så är det att god service och relation är de viktigaste nycklarna till ett långt och framgångsrikt samarbete.

02
Vi ❤ företagare

Vi står till din tjänst i både nöd och lust. Att vara kund hos oss innebär att du aldrig behöver oroa dig över inbetalningar, kredittider, likviditet eller fakturakrångel. Vi ger dig avlastning i vardagen och kraft till att se nya möjligheter i ditt företagande.

03
Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya kollegor som utmanar och hjälper oss att bli ännu bättre. Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak och mycket framåtanda. Låter det som något för dig?